Kontakto

Integra dental , Ju shërbejmë me integritet!

Oraret

E Hënë – E Shtunë 9.00 – 19.00
E Diel Pushim

Adresa

Adresa

Tiranë, Albania

Në hyrje të Rr.Durresit Rr “Kajo Karafili”, Objekti “Bimbashi”, Kati 7, Ap. 7/C., 11215 Tirana, Albania

(+355) 68 506 1614 ,
(+355) 69 995 8481

info@integradental.al

Më shumë informacion për ne

Tek Klinika Dentare Integra do të gjeni shërbim të shkëlqyer e cilësor dentar, ambient të mobiluar kendshëm, relaksues e të pastër, atmosferë të këndshme me çmime të pranueshëm. Kemi përgatitur për ju një mjedis miqësor dhe krijues pune, që respekton diversitetin, idetë, dhe punën serioze.

Lexo më shumë

Kontakto

YOUR NAME:

YOUR E-MAIL:

YOUR PHONE:

WRITE YOUR ISSUE: