Rreth nesh

[vc_row text_align=”center” padding_top=”60″ padding_bottom=”60″ background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Përshkrim i shkurtër

[/vc_column_text][vc_column_text]

Tek Klinika Dentare Integra do të gjeni shërbim të shkëlqyer e cilësor dentar, ambient të mobiluar kendshëm, relaksues e të pastër, atmosferë të këndshme me çmime të pranueshëm. Kemi përgatitur për ju një mjedis miqësor dhe krijues pune, që respekton diversitetin, idetë, dhe punën serioze.

Integra Dental Clinic is a full-service dental care facility in Tirana, Albania dedicated to consistently provide high customer satisfaction by rendering excellent service, quality dental service, and furnishing a fun, clean, enjoyable atmosphere at an acceptable price. We will maintain a friendly creative work environment that respects diversity, ideas, and hard work.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row text_align=”center” background_color=”#f5f5f5″ padding_top=”60″ padding_bottom=”0″ background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Çfarë ne bëjmë

 

Në Integra Dental diagnostimi i problemevetë gojës ofrohet pa pagesë!

The specialized services will include:

Sherbimet e specalizuaraqë ofrojmë:
• Ortodonci Interceptive
• Ortodoncifikse Endodonti
• Protetikë
• KirurgjiOrale
• Periodontologji
• Implantologji
• Estetikë[/vc_column_text][mt_separator margin_bottom=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”parallax” background_color=”#f5f5f5″ parallax_speed=”4″ padding_top=”80″ background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][mt_separator][/vc_column][/vc_row]