[rev_slider homepage]

[vc_row padding_bottom=”60″][vc_column][vc_column_text]

Integra Dental “Dentisti juaj”

Ju shërbejmë me integritet!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0″ padding_bottom=”60″ background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1412253313924{background-color: #f5f5f5 !important;}”][vc_column width=”1/3″ font_color=”#ffffff”][mt_icon_text title=”KONSULTË FALAS” text=”Në Integra Dental diagnostimi i problemeve të gojës ofrohet pa pagesë!
Krahas paraqitjes së problemit ne ju ofrojmë edhe këshillimin dhe zgjidhjen përkatëse.
Ju mirëpresim!” icon=”fa-smile-o” style_icon=”mt_icon_style_1″ color_title=”#59bbd1″ color_icon=”#ffffff” color_icon_bg=”#59bbd1″ color_icon_border=”#59bbd1″ style=”mt_text_style_1″][mt_button text_on_button=”CAKTO NJË ORAR” link=”http://integradental.al/?page_id=426″ target=”_self” color=”#59bbd1″ size=”normal” margin_top=”2px” margin_bottom=”0px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][mt_icon_text title=”SHËRBIMET TONA” text=”Shërbimet e specalizuara që ofrojmë:
• Ortodonci Interceptive
• Ortodonci fikse
• Endodonti
• Protetikë
• Kirurgji Orale
• Periodontologji
• Implantologji
• Estetikë
• Dntistria për Fëmijë
” icon=” fa-life-ring” style_icon=”mt_icon_style_1″ color_title=”#59bbd1″ color_icon=”#ffffff” color_icon_bg=”#59bbd1″ color_icon_border=”#59bbd1″ style=”mt_text_style_1″][mt_button text_on_button=”NA KONTAKTO” link=”http://integradental.al/?page_id=402″ target=”_self” color=”#59bbd1″ size=”normal” margin_top=”2px” margin_bottom=”0px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][mt_icon_text title=”AMBJENTE BASHKËKOHORE” text=”Integra Dental është një klinikë moderne e ideuar dhe realizuar sipas standarteve botërore europiane.
Ndodhet në qendër të Tiranës dhe ofron panoramën më të mirë të qytetit të Tiranës.
” icon=”fa-thumbs-up ” style_icon=”mt_icon_style_1″ color_title=”#59bbd1″ color_icon=”#ffffff” color_icon_bg=”#59bbd1″ color_icon_border=”#59bbd1″ style=”mt_text_style_1″][mt_button text_on_button=”EJA VIZITO AMBJENTET” link=”http://integradental.al/?page_id=402″ target=”_self” color=”#59bbd1″ size=”normal” margin_top=”2px” margin_bottom=”0px”][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”60″][vc_column width=”1/4″][vc_text_separator title=”DOKTORËT” color=”custom” border_width=”2″ accent_color=”#59bbd1″][vc_column_text]Dentistet e Integra Dental kanë mbaruar specializimet me pikët maksimale në fushat përkatëse të;

– Stomatologji Pediatrike
– Ortodonci
– Kirurgji Orale
– Implantologji

Shërbimi që ofrohet është i qartë, i sjellshëm dhe profesional.

Çelësi i suksesit në punën tonë është:
– klienti të shërbehet me integritet dhe respekt, në mënyrën më të mirë të mundshme, profesionale dhe informuese.

C’far do lloj problemi të keni ne gojen tuaj ne do t’ju ofrojmë zgjidhje definitive, me kosto të arsyeshme.
Ne kemi 10 vite në tregun shqiptar dhe u kemi shërbyer me mijra njerëzve.

Integra Dental , kthej buzqeshjen jetës tënde![/vc_column_text][mt_button text_on_button=”LEXO ME SHUME” link=”http://integradental.al/?page_id=284″ target=”_self” color=”#59bbd1″ size=”normal”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_text_separator title=”LIST OF SERVICES – LISTA E SHËRBIMEVE” color=”custom” border_width=”2″ accent_color=”#59bbd1″][vc_tta_accordion shape=”square” active_section=”1″ collapsible_all=”true”][vc_tta_section title=”General Dentistry – Dentistri e Përgjithshme” tab_id=”1474351984325-5e8ae731-f948″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Prosthodontic Dentistry – Protetike” tab_id=”1474351984483-c717c101-da21″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Endodontic Dentistry – Trajtim i Rrënjëve të Dhëmbëve” tab_id=”1475645511505-543c022b-31b3″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Orthodontics – Ortodonci” tab_id=”1475645513197-dd852406-a745″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Cosmetic Dentistry – Dentistria Estetike” tab_id=”1475645515061-34c8ae27-6fa9″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Dental Implants – Implante” tab_id=”1475645518829-798c8d3f-795b”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Oral Surgery – Kirurgji Orale” tab_id=”1475646350388-a5e023d7-1e56″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”PeriodonticDentistry – Peroidontologji” tab_id=”1475645520472-d452deef-7da3″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Child Dentistry – Dentistria për fëmijë” tab_id=”1475646352162-374d4355-3ab0″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]